Ontvang een gratis Audio met yoga oefening ter ontspanning van de onderrug en schrijf je in voor de nieuwsbrief, waarin je maandelijks op de hoogte wordt gehouden over mijn yogalessen en -retreats

Ja, ik wil gratis audio oefeningen!

Nu velen noodgedwongen vanuit huis werken of extra hard werken, is de behoefte aan beweging en ontspanning tussendoor des te groter. Sowieso is het heel belangrijk om altijd, en zeker in deze thuiswerktijden, fit, fris & fruitig te blijven. Preventieve zorg voor gezondheid is beter en voordeliger dan zorg voor ziekte.

Sinds de Coronacrisis bied ik daarom online live yogalessen aan. Deze lessen zijn druk bezocht en worden erg gewaardeerd, met name door thuiswerkers.

Wellicht is het voor u en uw medewerkers fijn om in deze tijd live online yoga te kunnen volgen.

Graag verzorg ik één of meerdere lessen per week op maat voor uw bedrijf. Via de video-bel app ‘Gotomeeting’ kan iedereen van huis uit inloggen en meedoen. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld net voor het ontbijt van 7.30 -8.30 uur of voor de lunch van 11.30 – 12.30 uur of eind van de middag 16.30 -17.30 uur 

Het programma is gericht op het verhogen van de weerstand en het opdoen van energie om daarna weer met een fris hoofd aan de slag te kunnen.Voor collega’s die minder flexibel zijn, kan de yoga ook op of met een stoel gevolgd worden

De lessen kosten voor bedrijven €9,95 per persoon, per les met een minimaal bedrag van €150,00 per uur (excl. btw). In de live online lessen is ruimte voor maximaal 25 personen. De reiskosten van de medewerkers zijn nu (tijdelijk) geminimaliseerd. Misschien kan deze financiële ruimte hiervoor worden benut.

Graag help ik u om uw medewerkers gezond en ontspannen te houden in deze onzekere tijden. Inzetten op preventie is altijd positief.

Hoe werkt het ?

  • Na aanmelding van uw bedrijf, laat u de medewerkers inschrijven op de les. Dit geeft u aan mij door, zodat ik de medewerkers een uitnodiging kan sturen.  In deze uitnodiging staat naast praktische informatie voor de deelnemers ook de link vermeld waarmee ingelogd kan worden op de les.
  • U kunt meedoen met een computer, laptop, tablet of gsm. Alle collega’s kunnen elkaar zien, maar er kan ook voor worden gekozen om de camera uit te zetten.
  • Een rustige omgeving waar de les gevolgd kan worden thuis. Dit kan bv. op de slaapkamer of een andere rustige ruimte in huis.
  • We doen staande, zittende en liggende oefeningen. Voor de staande oefeningen heeft u niets nodig, voor de zittende oefeningen kunt u gebruik maken van een stoel, krukje, keukenopstapje of yoga kussen. Voor de liggende oefeningen kunt u een fitness/yoga mat, een tuinstoel kussen, slaapzak, of een grote badhanddoek gebruiken.

Wilt u uw bedrijf aanmelden voor online yogalessen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via els@yogadomburg.nl of tel. 06-50911013.