Privé Yoga

Volg je zelf al yoga les en wil je verdieping hierin en/of individuele tips hiervoor? Vind je de stap naar groepslessen te groot en wil je eerst wat persoonlijke aandacht? Heb je specifieke klachten, zoals rugklachten, nek- of schouderklachten, spanningsklachten, problemen met de ademhaling? Of wil je gewoon soepel en ontspannen door het leven gaan? Tijdens een privéles van 1 uur krijg je oefeningen aangereikt die speciaal voor jou van toepassing zijn. Indien gewenst krijg je een opname mee van de les, zodat je thuis ook kunt oefenen.

 

 

Yoga is toegankelijk voor iedereen ongeacht welke leeftijd en ook als je weinig kunt met je fysieke lichaam. Je zult versteld staan wat er mogelijk is.

Een privéles is een cadeau aan jezelf. De oefeningen worden speciaal op maat voor jou gegeven. De persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat je de oefeningen goed aanleert. Soms is een groepsles een te grote stap. Bijvoorbeeld voor beginners of voor mensen op wat oudere leeftijd of voor mensen met een blessure. Privélessen helpen je hier op een ontspannen manier overheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen tijd hebt voor een groepsles en dan kiest voor een les op een tijd die jou wel uitkomt.

Ook op het strand zijn privélessen te boeken. Vooral mensen die op vakantie zijn op Walcheren boeken regelmatig een sessie op het strand. Dit kan individueel maar ook met een groepje en geeft een extra dimensie aan je vakantie!

De kosten voor een privé les zijn €50,= per uur of €60,= incl. geluidsopname van de les. (max. 2 pers)

close
Ontvang een gratis Audio met yoga oefening ter ontspanning van de onderrug en schrijf je in voor de nieuwsbrief, waarin je maandelijks op de hoogte wordt gehouden over mijn yogalessen en -retreats

We zullen geen SPAM versturen lees de privacy policy voor meer info.